I väntan på bättre tider...

På grund av rådande pandemi har vi tyvärr inte några inplanerade resor just nu. Här nedan kan du drömma dig bort så länge. Vid frågor, hör av dig!


13-20 maj 2019 Parga, Grekland


Följ med Rörelsebolaget på en inspirerande träningsvecka till ljuvliga Parga. Med hjärtat i fokus stärker vi både kropp och knopp!


Vi bor på Sappho hotell som är uppbokat bara för oss. Det är ett litet familjärt hotell som ligger 350 meter från havet. Dagarna kommer att vara fyllda av rörelse, gemenskap, träning, god mat och personlig utveckling. Vi fokuserar på prestigelös träning som skapar glädje och gemenskap. Oavsett om du är entusiastisk elit, glad motionär eller nyfiken nybörjare så kommer Rörelsebolagets resa både utmana och stärka dig.


Häng med och låt dig inspireras, utmanas och beröras!


TRÄNINGSRESA 55+ PARGA

OM DESTINATIONEN


Parga ligger på Greklands västkust strax sydöst om Kurfu. Den lilla byn med sina 2500 bofasta invånare ligger precis vid havet med vikar, sund och småöar. Den genuina känslan finns kvar och det märks tydligt när du vandrar kring Pargas gator. Här finns en mysig hamnpromenad där det går att avnjuta grekiska specialiteter och längre upp vindlar smala gränder med butiker och tavernor. Många upplever byn som en romantisk småstadsidyll.


Runtom Parga är det grönt och lummit och här finns flera vandringsleder med vackra omgivningar. I området finns även många fina stränder med grovkornig sand och klapperstenar. Från Parga går det att ta sig via buss till andra städer runt fastlandet samt utflyktsbåtar till de små öarna Paxos och Antipaxos. Varje dag går taxibåtar till stränderna utanför Parga och för den som vill ta sig iväg på egen hand finns uthyrning av bilar, mopeder och cyklar.


Sappho är ett mysigt mindre hotell med endast 10 lägenheter och ligger cirka 2 km utanför Parga centrum. Här finns pool samt gratis solstolar och parasoller som gör det möjligt att koppla av i solen. Hotellet ligger på gångavstånd till Valtosstranden som anses vara en av Pargas vackraste stränder.

OM RESANS AKTIVITER


Under veckan kommer du att få att prova på rörelse i olika former. Du erbjuds minst två fysiska träningspass varje dag utöver morgonpromenaden och rörelseträningen. Du kommer att träna styrka, balans, rörlighet, koordination och hjärtat. Exempal på träningsformer vi har haft tidigare resor är Cirkelfys, Core, Vattengympa, Yoga och Gympapass.


Under veckan kommer det att finnas möjlighet att delta på föreläsningar och workshops som berör området hälsa.

Såhär kan en ungefärlig dag med Rörelsebolaget se ut:


  • 07.30 Morgonpromenad
  • 08.00 Stretch/Rörelseträning
  • 08.15 Frukost
  • 10.00-10.45 Workshop
  • 11.15-12.00 Cirkelfys
  • 12.00-17.00 Ledig tid
  • 17.00-17.30 Gympa/Vattengympa
  • 19.00-19.15 Uppsamling
  • 19.30 Middag


Middag och frukost ser vi gärna att vi äter vi tillsammans. Ett par dagar i veckan styr vi upp sociala och mysiga kvällsaktiviteter. En av dagarna kommer att avsättas för en gemensam utflykt. Allt är frivilligt och du bestämmer själv vad du vill delta i.DETTA INGÅR


- Flyg med Novair tur&retur Arlanda-Preveza

- Flygtransfer

- Bagage 20kg + 5kg handbagage

- Boende på Hotell Sappho, del i lägenhet

- Halvpension; Frukost- och Middagsbuffé

- Av-/ombokningsskydd

- Träningspass varje dag

- Föreläsning och workshops

- Utomhuspool

Pris 11.998:-

För att garantera bästa möjliga förutsättning och hög kvalité görs resan i samarbete med Apollo som är teknisk arrangör. Då den genuina upplevelsen och individuella utvecklingen är viktig för Rörelsebolaget har resan ett begränsat antal platser.


Det är Apollos ordinarie resevillkor som gäller, HÄR kan du läsa mer om dem.

Jennie 0706-925120

Elin 0706-858990