Våra resor

TRÄNINGSRESA 55+ ITALIEN

4-11 oktober 2017 Gardasjön

 

Följ med Rörelsebolaget på en inspirerande träningsvecka till natursköna Italien. Med hjärtat i fokus stärker vi både kropp och knopp!

 

Vi bor på Poiano Resort som ligger vid vackra Gardasjön i norra Italien. Dagarna kommer att vara fyllda av rörelse, gemenskap, träning, god mat och personlig utveckling. Vi fokuserar på prestigelös träning som skapar glädje och gemenskap. Oavsett om du är entusiastisk elit, glad motionär eller nyfiken nybörjare så kommer Rörelsebolagets resa både utmana och stärka dig.

 

Häng med och låt dig inspireras, utmanas och beröras!

 

Håll utkik! Platserna till vårens resor släpps inom kort.

OM DESTINATIONEN

 

Gardasjön ligger i norra italien mellan Venedig och Milano. Det är landets största sjö som ligger vackert belägen vid foten av alperna och med hänförande vyer och natur. Det milda klimatet, den rika växtligheten och de många spåren från antiken gör området till ett uppskattat resmål. Perfekt för den som vill njuta av kultur, natur, viner och mycket avkoppling. Gardasjön lockar även allt från vindsurfare, golfspelare och de som gillar aktiviteter såsom vandring, cykling, klättring och kajakpaddling. Enligt Gardaborna själva så produceras Italiens bästa olivolja i området och vinerna håller samma höga klass. Kanske har det att göra med närheten till vindistriktet Valpolicella som ligger öster om sjön. Här ligger vingårdarna tätt och många är öppna för besök. Det berömda Amaronevinet produceras i området.

Runt sjön ligger flera charmiga byar och städer. En av dessa är Garda som ligger vid sjöns sydöstliga del. Garda är en mysig gammal fiskeby med slingriga gator som kantas av små pittoreska caféer och kulinariska restauranger. Den vackra strandpromenaden brukar kallas för “stadens hjärta” och kantas av olivträd och palmer. Garda har även en strand som ligger en liten bit utanför stadens centrum.

 

Poiano resort har fantastisk utsikt över Gardasjön glittrande vatten och de sluttande bergen. Hotellet ligger 2,5 km utanför staden Garda. För den som inte vill promenera så erbjuder hotellet dagligen flera gratis shuttle-bussar in till Garda.

OM RESANS AKTIVITER

 

Under veckan kommer du att få att prova på rörelse i olika former. Du erbjuds minst två fysiska träningspass varje dag utöver morgonpromenaden och rörelseträningen. Du kommer att träna styrka, balans, rörlighet, koordination och hjärtat genom olika träningsformer som cirkelfys, core, gympa-pass och funktionell träning.

 

Utöver detta kombineras den fysiska träningen med övningar som stärker den kognitiva förmågan och ger möjlighet till personlig utveckling och nya bekantskaper. Varje dag har vi en gemensam uppsamling där vi pratar om dagens utmaningar och förväntningar. Under veckan kommer det även att finnas möjlighet att delta på föreläsningar och workshops som berör områden som kost, mindfulness, träning och personlig utvecklig, (ca 3-5 st).

Såhär kan en ungefärlig dag med Rörelsebolaget se ut:

 

  • 07.30 Morgonpromenad
  • 08.00 Stretch/ rörelseträning
  • 08.15 Frukost
  • 10.00-10.45 Workshop
  • 11.15-12.00 Cirkelfys
  • 12.00-16.00 Ledig tid
  • 16.00-16.45 Gympa/funktionell träning
  • 16.45-17.15 Uppsamling och reflektion
  • 19.00 Middag

 

Middag och frukost ser vi gärna att vi äter vi tillsammans. Ett par dagar i veckan styr vi upp sociala och mysiga kvällsaktiviteter. En av dagarna kommer att avsättas för en gemensam utflykt. Allt är frivilligt och du bestämmer själv vad du vill delta i.

 

Under din lediga tid finns det goda möjligheter till att njuta av Gardasjöns vackra omgivningar och kulturella sevärdheter. Strosa längs strandpromenaden i Garda som är kantad av olivträd och palmer eller njut av utbudet av mysiga restauranger och butiker som finns där. För den som inte fått nog av rörelse erbjuder hotellet cykeluthyrning, tennis och gym. I närheten finns också möjlighet till golf.

DETTA INGÅR

 

- Flyg med SAS tur och retur från Arlanda-Milano Linate

- Flygtransfer tur och retur

- Bagage 20kg + 8kg handbagage

- Boende på Poiano Resort, del i lägenhet

- Halvpension; Frukost- och Middagsbuffé

- Träningspass varje dag

- Föreläsningar och workshops

- Utomhuspool

- Gratis Shuttle in till Garda

 

Pris 11 495:-

Håll utkik! Platserna till vårens resor släpps inom kort.

För att garantera bästa möjliga förutsättning och hög kvalité görs resan i samarbete med Here we go som är teknisk arrangör. Då den genuina upplevelsen och individuella utvecklingen är viktig för Rörelsebolaget har resan ett begränsat antal platser.

Kontakta oss

Jennie 0706-925120

Elin 0706-858990

Följ oss

Vision

Vi vill skapa rörelse!

Vi vill utforma en unik mötesplats som skapar möjlighet till gemenskap, personlig utveckling och glädje.

Rörelsebolaget Norden AB © Copyright 2016. All Rights Reserved.