SENASTE NYTT

"Rörelsebolaget är ledande inom seniorträning. Vi har kompetens, erfarenhet och brinner för det vi gör!"

SENASTE NYTT

SENASTE RESAN

I maj 2018 åkte vi till en ny destination - den grekiska pärlan Parga. Vi bodde på hotell Sappho som vi hade helt för oss själva, vilket var mycket uppskattat. Med oss hade vi 15 härliga ladies mellan 59-85 år. Dagarna var fyllda av massa rolig träning och denna gång även Qigong, Yoga och vattengympa. När vi inte tränade så njöt vi av solen, det klara vattnet och den mysiga byn Parga. Hungriga behövde vi aldrig vara då den grekiska maten både smakade och mättade. Hit åker vi igen nästa år, håll utkik om du vill med! HÄR kan du se ett kortare bildspel från veckan. 


TRÄNINGSRESA I OKTOBER 2017

I oktober åkte vi tillbaka till Italien och vackra Garda. Denna gång hade vi med oss 15 träningssugna ladies. Veckan bjöd på härligt väder och nya möten, energi och inspiration. Flera av deltagarna uppskattade att resan gav tillfälle att träffa och lära känna nya människor. Vissa upptäckte hur roligt det kan vara med styrketräning och fick mersmak att fortsätta hemma. Nästa resa med Rörelsebolaget är i maj, läs mer om det HÄR.


HÄLSOPROJEKT PRO KUNGSHOLMEN

Under hösten kommer Rörelsebolaget tillsammans med PRO Kungsholmen att driva ett nio veckor långt Hälsoprojekt. Projektet startade måndagen den 11 september med att alla deltagare gjorde ett förtest där balans och styrka testades. Nu väntar träning två gånger i veckan och sluttesterna kommer att genomföras den 8:e november.


Rörelsebolaget tackar PRO Kungsholmen för förtroendet och ser framemot en rolig träningshöst.

NYTT SAMMARBETE

Från och med våren 2018 kommer Rörelsebolaget att sammarbeta med Apollo som blir ny teknisk arrangör för kommande träningsresor. Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med lång erfarenhet. För Rörelsebolaget känns detta viktigt då det genererar säkerhet och trygghet för våra deltagare. Apollo kommer att ansvara för boende, transfer och flyg, medan Rörelsebolaget kan koncentrera sig på det de kan bäst, nämligen den praktiska träningen och aktiviteterna på plats.

TRÄNINGSRESAN I MAJ 2017

I maj 2017 var vi på träningsresa i Garda, Italien. Med oss hade vi 12 härliga tjejer och resan blev otroligt uppskattad. Dagarna var fyllda av träning under olivträden, goda viner och härlig samvaro.


Vill du veta mer om resan, läs mer HÄR!PRESS

SEPTEMBER 2017

Rörelsebolaget gästade "Bättre med åren". I det 17:e avsnittet av podradioserie Peptalk får ni höra oss berätta om varför och hur du ska träna när du blir äldre och hur det kan vara att åka på träningsresa.


För att lyssna på avsnittet klicka HÄR.


JULI 2017

Här uttalar sig Elin i tidningen Hela Hälsingland om det kommande sammarbete med Apollo som inleds under 2018.


HÄR kan du läsa artikeln.

JUNI 2017

I DN's bilaga Sporthälsa gästade Jennie som krönikör och skrev om fördelarna med att träna som äldre. Hon gav även tips på hur det som senior är möjligt att vara aktiv under sommaren.


HÄR hittar du bilagan och på sida 23 kan du läsa hela texten.

JUNI 2017

Tidningen Hela Hälsingland berättade om oss och vår resa till Italien. Vi berättar om vikten av att röra på sig även som äldre och hur vi tror att våra resor kan inspirera andra


HÄR kan du läsa artikeln.MAJ 2017

Innan avresa skrev Länstidningen Östersund om Rörelsebolaget kommande Italienresa.


HÄR finner du artikeln.

SAGT OM VÅRA RESOR

“En underbar komma-igång resa, nu är det bara att fortsätta.”

"Mycket lyckad resa, roligt att träffa så många nya vänner som man kan komma närmare genom samtalsövingarna."

"Mycket trevlig samvaro och superbra ledare, det har varit roligt att träna!"

"Trevligt, proffsigt, bra ledare och vacker miljö."

"Det här var min första träningsresa men inte min sista. Det var bara att luta sig tillbaka i solstolarna eftersom ni fixade allt. Fantastiskt!!!"

"En underbar upplevelse och tillfredställelse."

Kontakta oss

Jennie 0706-925120

Elin 0706-858990

Vision

Vi vill skapa rörelse!

Vi vill utforma en unik mötesplats som skapar möjlighet till gemenskap, personlig utveckling och glädje.

Rörelsebolaget Norden AB © Copyright 2016. All Rights Reserved.